Recept Gevulde eieren in 't groen
(12 stuks)
6 eieren
1 el mayonaise
1 el kerrie
1/2 tl ketjap
zout
1 krop ijsbergsla
extra:
spuitzak
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde eieren in het groen recept - Kipgerechten, voorgerechten, aperitiefhapjes, Pasen
Bereiding:
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze afkoelen en snij ze in de lengte doormidden.
Wip het eigeel uit de helften in een bakje. Schik steeds 3 lege eihelften op 4 bordjes belegd met (kerriesaus vermengde) fijngesneden slablaadjes.
Bestrooi de eihelften met wat zout.
Pureer het eigeel en voeg mayonaise, ketjap, kerrie en naar smaak zout toe.
Vul de spuitzak met het eigeelmengsel en vul de eieren ermee (of gebruik 2 lepeltjes). Garneer met een beetje peterselie.
Serveer op kamertemperatuur.
|